Constanţa: Descinderi la traficanţi de droguri, fiind găsite sute de plicuri cu substanţe halucinogene

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa au făcut, marţi dimineaţă, 19 percheziţii la persoane suspectate de trafic de droguri şi substanţe psihoactive, de la locuinţele cărora au fost ridicate peste 600 de plicuri cu substanţe halucinogene.

172 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Descinderi la traficanţi de droguri, fiind găsite sute de plicuri cu substanţe halucinogene

Constanţa: Descinderi la traficanţi de droguri, fiind găsite sute de plicuri cu substanţe halucinogene (Imagine: Ionut Vava/Mediafax Foto)

Potrivit anchetatorilor, marţi dimineaţă, sub coordonarea Serviciului Teritorial Constanţa al DIICOT, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa au făcut 19 percheziţii în municipiul Constanţa şi în comuna Valu lui Traian, la locuinţele mai multor persoane suspectate de trafic cu droguri de risc şi substanţe psihoactive.

În timpul descinderilor, poliţiştii au descoperit 628 de plicuri cu substanţe cu efecte psihoactive, 61 de comprimate (medicamente) cu regim special, ţigări confecţionate artizanal cu substanţe halucinogene, dar şi o sabie şi o armă cu aer comprimat.

În urma percheziţiilor, 12 persoane au fost duse la audieri la sediul Poliţiei Constanţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici