Constanţa: Doi fraţi au murit înecaţi, în dreptul staţiunii Olimp

Doi fraţi din Slobozia au murit înecaţi în valurile mării, duminică dimineaţă, în dreptul staţiunii Olimp, fiind scoşi la mal de salvamari după mai bine de jumătate de oră.

213 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Doi fraţi au murit înecaţi, în dreptul staţiunii Olimp

Constanţa: Doi fraţi au murit înecaţi, în dreptul staţiunii Olimp

Potrivit poliţiştilor constănţeni, duminică dimineaţă, în jurul orei 06.00, trei fraţi din Slobozia, cu vârste cuprinse între 35 şi 45 de ani, aflaţi în staţiunea Olimp, au mers să facă o baie, deşi marea era agitată, şi numai unul dintre ei a mai ieşit la mal.

Acesta i-a anunţat pe salvamari, care i-au căutat pe ceilalţi fraţi mai bine de jumătate de oră.

În jurul orei 07.00, salvamarii au reuşit să scoată la mal trupurile bărbaţilor şi, deşi la faţa locului a ajuns şi o ambulanţă, cadrele medicale nu au putut decât să constate decesul celor doi fraţi.

Trupurile lor au fost transportate la morga din Mangalia pentru efectuarea necropsiei şi stabilirea cauzelor decesului, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a afla cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici