Constanţa: O basculantă s-a răsturnat peste un microbuz de persoane -VIDEO

Patru persoane şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut, vineri seară, în localitatea constănţeană Saligny, unde o basculantă încărcată cu nisip s-a răsturnat peste un microbuz de transport călători, victimele fiind din microbuz.

130 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O basculantă s-a răsturnat peste un microbuz de persoane -VIDEO

Constanţa: O basculantă s-a răsturnat peste un microbuz de persoane

Potrivit şefului Poliţiei Rutiere Constanţa, Constantin Dancu, accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice la basculantă, aceasta răsturnându-se peste microbuzul de transport persoane.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Constanţa, Marius Ghiţă, camionul mergea de la Cernavodă spre Medgidia, pe DN 22C. Ajuns la kilometrul 7, pneul din stânga faţă a explodat, şoferul pierzând controlul maşinii şi acroşând uşor o Dacia Logan ce venea din sens opus. Imediat camionul s-a răsturnat peste un microbuz care mergea în spatele Daciei Logan.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere Constanţa, Marius Ghiţă, a spus că impactul a fost atât de puternic încât microbuzul a fost pur şi simplu zdrobit.

Potrivit unor surse de la faţa locului, şoferul basculantei a fost rănit uşor şi a refuzat să fie dus la spital. În urma accidentului ar mai fi fost rănită o persoană aflată în Dacia Logan, care ar fi fost transportată la Spitalul din Medgidia.

Potrivit Paulei Anghel, purtătorul de cuvânt al ISU Dobrogea, echipajele aflate la locul accidentului, care au tăiat microbuzul şi au începărtat fiarele maşinii au constatat că nu există alte victime în afara celor douoă femei şi doi bărbaţi care fuseseră deja scoşi morţi.

Video Stirileprotv.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici