Constanţa: O poliţistă, soţul ei şi bebeluşul lor, la spital după ce au fost agresaţi pe stradă

Un bărbat din Constanţa, implicat în mai multe scandaluri şi cunoscut ca având legături cu lumea interlopă, a fost reţinut, luni noapte, după ce a agresat pe stradă o poliţistă, pe soţul acesteia şi pe copilul lor de două luni, cu care cei doi ieşiseră la plimbare cu căruciorul.

460 afișări
Imaginea articolului Constanţa: O poliţistă, soţul ei şi bebeluşul lor, la spital după ce au fost agresaţi pe stradă

Constanţa: O poliţistă, soţul ei şi bebeluşul lor, la spital după ce au fost agresaţi pe stradă (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Potrivit poliţiştilor constănţeni, incidentul a avut loc luni seară, în jurul orei 19.30, pe strada Lirei din cartierul Poarta 6 din municipiul Constanţa, unde poliţista, aflată în concediu pentru creşterea copilului, se plimba împreună cu soţul său şi cu copilul de două luni, aflat în cărucior.

La un moment dat, o şoferiţă care parcase lângă bordură a blocat trotuarul cu portiera maşinii, fapt reproşat de poliţistă şi de soţul acesteia. Şoferiţa le-a adresat injurii celor doi şi şi-a chemat prietenul în ajutor. Acesta, Marius Ursoi, implicat în mai multe scandaluri şi cunoscut ca având legături cu lumea interlopă din Constanţa, a venit însoţit de un alt bărbat şi i-au luat pe cei doi soţi la bătaie, trântind căruciorul cu copilul.

În urma agresiunii, cei doi soţi şi bebeluşul au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, dar numai bărbatul a rămas internat peste noapte.

Poliţiştii au început o anchetă în acest caz, Marius Ursoi fiind reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţiile de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii şi ordinii publice, respectiv loviri şi alte violenţe.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici