Constanţa: Pescari daţi dispăruţi după ce au ieşit cu barca pe Dunăre

Doi bărbaţi din localitatea constănţeană Oltina sunt daţi dispăruţi de două zile după ce au ieşit cu o ambarcaţiune cu motor pe Dunăre.

4 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Pescari daţi dispăruţi după ce au ieşit cu barca pe Dunăre

Constanţa: Pescari daţi dispăruţi după ce au ieşit cu barca pe Dunăre

Potrivit Direcţiei Poliţiei Transporturi Constanţa, Felix Enciu (28 de ani) şi Gheorghe Matei (39 de ani) au plecat marţi la pescuit, în jurul orei 17.30, cu o ambarcaţiune cu motor.

Barca îi aparţinea lui Matei, care a vrut să probeze şi motorul pe care îl achiziţionase recent. Cei doi nu s-au mai întors însă, iar barca a fost găsită, o zi mai tîrziu, răsturnată pe malul Dunării, la aproximativ 25 de kilometri distanţă de locul de unde plecaseră pescarii, în dreptul localităţii Cochirlei.

Persoanele care au găsit barca îi cunoşteau pe Enciu şi Matei şi i-au anunţat pe poliţiştii din comuna Oltina, care, la rândul lor, au informat familiile celor dispăruţi.

Poliţiştii continuă căutările celor doi pe Dunăre.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici