Constanţa: Porturi închise din cauza vizibilităţii reduse

Trei porturi maritime au fost închise, vineri după-amiază, din cauza vizibilităţii reduse, care este sub o jumătate de milă marină.

11 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturi închise din cauza vizibilităţii reduse

Constanţa: Porturi închise din cauza vizibilităţii reduse (Sursa: Mediafax Foto)

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexandru Mezei, a declarat că la ora 17.15 a fost închis Portul Mangalia, iar de la ora 17.30 au fost suspendate manevrele în Portul Constanţa Nord, Portul Constanţa Sud, maritim şi fluvial, din cauza ceţii.

De asemenea, din acelaşi motiv a fost restricţionat traficul pe Canalul Dunăre – Marea Neagră. În prezent, doar Portul Midia mai este operaţional, dar şi acesta va fi închis în cazul în care condiţiile meteo o vor impune.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici