Constanţa: Porturi închise pentru câteva ore, din cauza vântului puternic

Porturile au fost închise timp de mai multe ore în cursul nopţii de sâmbătă spre duminică, iar traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră a fost restricţionat, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, la ora transmiterii acestei ştiri operaţiunile portuare fiind reluate.

15 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturi închise pentru câteva ore, din cauza vântului puternic

Constanţa: Porturi închise pentru câteva ore, din cauza vântului puternic

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, manevrele au fost suspendate în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud maritim şi fluvial din cauza vântului puternic care sufla cu aproximativ 70 de kilometri pe oră.

De asemenea, din aceleaşi motive, a fost restricţionat traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

După ce forţa vântului a mai scăzut, în jurul orei 3.00, au fost reluate operaţiunile în porturile Constanţa Nord şi Sud Maritim, iar Portul Constanţa Sud fluvial a redevenit operaţional la ora 7.00. Totodată, a fost reluat şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră.

Specialiştii nu exclud posibilitatea ca porturile să fie din nou închise în cazul în care vântul se va intensifica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici