Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise

Activitatea în porturile maritime, oprită, cu o zi în urmă, din cauza vântului puternic, a fost reluată, miercuri, după ce condiţiile meteorologice s-au îmbunătăţit.

93 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise

Constanţa: Porturile maritime au fost redeschise (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Căpităniei Zonale Constanţa, porturile au fost redeschise, iar în prezent activitatea se desfăşoară normal.

Manevrele în porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud fluvial, Mangalia şi Midia au fost suspendate marţi la prânz, în condiţiile în care vântul sufla cu 60-70 de kilometri la oră, iar valurile atingeau 1,5 - 2,5 metri la coastă şi până la 4 metri în larg.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici