Constanţa: Porturile maritime au redevenit operaţionale

Porturile maritime constănţene au redevenit operaţionale, sâmbătă seară, după mai bine de 30 de ore de când fuseseră suspendate toate manevrele din cauza vântului puternic.

18 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturile maritime au redevenit operaţionale

Constanţa: Porturile maritime au redevenit operaţionale

Directorul Căpităniei Zonale Constanţa, Alexadru Mezei, a declarat că sâmbătă seară au fost redeschise porturile Constanţa Nord, Constanţa Sud, maritim şi fluvial, Midia şi Mangalia.

De asemenea, circulaţia a revenit la normal şi pe Canalul Dunăre-Marea Neagră.

Manevrele de intrare-ieşire în porturi şi operaţiunile de încărcare-descărcare au fost oprite încă de vineri dimineaţă, din cauza vântului puternic, care sufla cu peste 50 de kilometri pe oră din sector nord-estic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici