Constanţa: Porturile maritime, închise câteva ore din cauza ceţii

Porturile maritime au fost închise, în cursul nopţii de marţi spre miercuri, timp de câteva ore, din cauza ceţii, a anunţat Căpitănia Zonală Constanţa.

11 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Porturile maritime, închise câteva ore din cauza ceţii

Constanţa: Porturile maritime, închise câteva ore din cauza ceţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit sursei citate, manevrele navelor în porturile Constanţa Nord şi Constanţa Sud, maritim şi fluvial, au fost suspendate în noaptea de marţi spre mircuri, în jurul orei 23.15, la fel ca şi traficul de barje pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea. Operaţiunile au fost sistate din cauza vizibilităţii extreme de scăzute, în condiţii de ceaţă, de sub jumătate de milă marină.

Manevrele navelor în porturile constănţene, precum şi traficul pe Canalul Dunăre - Marea Neagră prin ecluza de la Agigea au fost reluate după ora 1.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici