Constanţa: Şase sirieni, găsiţi de poliţiştii de frontieră ascunşi în remorca unui camion

Şase cetăţeni sirieni care încercau să intre ilegal în ţară pe la Negru Vodă, ascunşi în remorca unui camion, au fost prinşi de poliţiştii de frontieră constănţeni, ei fiind întorşi în Bulgaria pentru continuarea cercetărilor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

95 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Şase sirieni, găsiţi de poliţiştii de frontieră ascunşi în remorca unui camion

Constanţa: Şase sirieni, găsiţi de poliţiştii de frontieră ascunşi în remorca unui camion (Foto: Liviu Chirca / Mediafax Foto)

Potrivit Gărzii de Coastă, la Punctul de Trecere a Frontierei de la Negru Vodă s-a prezentat, duminică, în jurul orei 17.00, pentru formalităţile de intrare în ţară, un cetăţean român, şofer al unui autocamion care transporta, conform documentelor de însoţire, piese pentru maşini de spălat din Turcia pentru o societate comercială din Federaţia Rusă.

În timpul controlului, poliţiştii de frontieră români şi bulgari au constatat că şnurul care sigilează prelata semiremorcii fusese tăiat, motiv pentru care au făcut un control amănunţit al autocamionului şi semiremorcii.

Astfel, ei au găsit, ascunşi în compartimentul pentru marfă al semiremorcii, şase bărbaţi, cetăţeni sirieni, cu vârste cuprinse între 22 şi 42 de ani, fără documente de identitate.

Şoferul camionului a declarat că nu avea cunoştinţă de prezenţa celor şase sirieni în autovehicul şi nici cum ori când au ajuns aceştia acolo.

Sirienilor le-a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de intrare/ieşire prin trecerea ilegală a frontierei de stat, ei fiind preluaţi pentru continuarea cercetărilor de către autorităţile de frontieră din Bulgaria.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici