Constanţa: Sistemul GPS al unei ambulanţe, furat în timpul unei intervenţii

O salvare a Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa a fost, jefuită în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce cadrele medicale se aflau la o intervenţie, hoţul spărgând geamul portierei şi furând sistemul GPS cu care era dotată maşina, precum şi alte obiecte din autoutilitară.

11 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Sistemul GPS al unei ambulanţe, furat în timpul unei intervenţii

Constanţa: Sistemul GPS al unei ambulanţe, furat în timpul unei intervenţii (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit reprezentanţilor Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa, o ambulanţă s-a deplasat miercuri, aproape de miezul nopţii, la o solicitare venită de la o locuinţă de pe strada Semănătorului, din municipiul Constanţa.

În timp ce cadrele medicale şi şoferul de pe autoutilitară se aflau la domiciliul bolnavului, o persoană neidentificată a spart geamul de la portiera din stânga ambulanţei şi a furat sistemul GPS cu care era dotată maşina, precum şi alte obiecte aflate la îndemână.

Pacientul pentru care se deplasaseră cadrele medicale nu a avut nevoie de intervenţie, acesta fiind tratat la domiciliu.

Cazul a fost raportat la Poliţie, oamenii legii deschizând o anchetă pentru prinderea infractorului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici