Constanţa: Un bărbat a încercat să se arunce în aer aprinzând într-o maşină gazul dintr-o butelie

Un bărbat a încercat să se arunce în aer, în Eforie Nord, urcând în maşină cu o butelie şi aprinzând gazul cu o brichetă, maşina fiind cuprinsă de flăcări, dar fără să se producă şi explozia dorită, bărbatul scăpând cu viaţă, însă cu arsuri pe faţă şi pe gât.

166 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un bărbat a încercat să se arunce în aer aprinzând într-o maşină gazul dintr-o butelie

Constanţa: Un bărbat a încercat să se arunce în aer aprinzând într-o maşină gazul dintr-o butelie (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

Bărbatul, în vârstă de 57 de ani, din Eforie, a încercat, marţi noapte, să-şi pună capăt zilelor urcând în autoturismul propriu cu o butelie, după care a dat drumul la robinet pentru a elibera gazul din recipient, iar apoi a aprins o brichetă. În interiorul maşinii s-a produs o flacără puternică, de la gazul aprins, dar fără se se producă şi explozia dorită de bărbat şi nici măcar un incendiu, iar acesta a scăpat cu viaţă, suferind însă arsuri, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Speriat de ceea ce s-a întâmplat, bărbatul a coborât din autoturism şi a sunat apoi la 112, la faţa locului ajungând un echipaj de pompieri şi unul SMURD de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea.

Paramedicii i-au acordat bărbatului primul ajutor, iar apoi l-au transportat la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, unde a rămas internat cu arsuri de gradul al doilea pe faţă şi gât.

Pompierii au asigurat zona, unde persista miros de gaz şi exista încă posibilitatea ca autoturismul să se aprindă.

Înainte de a comite acest gest, bărbatul a lăsat în locuinţă un bilet în care spunea că intenţionează să-şi pună capăt zilelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici