Constanţa: Un cetăţean englez şi doi israelieni au jefuit un german

Doi tineri, un englez şi unul israelian, sunt cercetaţi de poliţiştii constănţeni în stare de arest preventiv, după ce, ajutaţi de un complice, tot cetăţean străin, au jefuit un tânăr cu cetăţenie germană, peste care au intrat în casă şi i-au furat 900 de lei, toţi patru fiind studenţi la Constanţa.

142 afișări

Potrivit poliţiştilor constănţeni, în data de 10 octombrie cei trei suspecţi, un cetăţean englez şi doi israelieni, au pătruns în locuinţa tânărului din Germania pe care l-au bătut şi l-au ameninţat că dacă nu le dă suma de 4.000 de euro, cu care acesta le-ar fi fost dator, va fi supus unor suferinţe fizice.

În plus, la plecare ei i-au luat victimei şi suma de 900 de lei. Cei patru se cunoşteau, fiind studenţi la o universitate din Constanţa.

Cetăţeanul german a mers şi a anunţat Poliţia, iar în urma cercetărilor oamenii legii i-au identificat pe cei trei agresori şi după câteva zile au şi reuşit prinderea unuia dintre ei, un tânăr de 23 de ani, cetăţean israelian.

Acesta au fost prezentat procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa şi ulterior instanţei de judecată, care a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Continuând investigaţiile, poliţiştii constănţeni au reuşit, vineri, să-l prindă pe cel de-al doilea suspect, un cetăţean englez în vârstă de 29 de ani. Şi acesta a fost reţinut şi prezentat instanţei de judecată, fiind şi el arestat preventiv pentru 29 de zile.

Ambii tineri au fost prinşi în Constanţa şi sunt cercetaţi pentru tâlhărie şi violare de domiciliu.

Poliţiştii îşi continuă ancheta pentru a-l prinde şi pe cel de-al treilea suspect, cetăţean israelian.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici