Constanţa: Un mort şi un rănit grav într-un accident rutier

Un tânăr a murit iar altul a ajuns în stare gravă la spital după ce au fost implicaţi, sâmbătă dimineaţă, într-un accident rutier produs în localitatea constănţeană 23 August.

452 afișări
Imaginea articolului Constanţa: Un mort şi un rănit grav într-un accident rutier

Constanţa: Un mort şi un rănit grav într-un accident rutier (Imagine: Mediafax Foto)

Poliţiştii constănţeni au ajuns la concluzia că tânărul care a murit în accidentul rutier fusese implicat, cu puţin timp înainte, într-un scandal produs într-un bar din Mangalia.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, inspectorul Radu Croitoru, într-un bar din zona pieţei centrale a oraşului Mangalia a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 05.30, un scandal între un grup de cinci tineri, pe de-o parte, şi fraţii Tamer, de 25 de ani, şi Tanior Mustafa, de 28 de ani, cu toţii beţi.

Cei doi fraţi sunt recidivişti, având în cazier diverse fapte violente.

Poliţiştii spun că, beat fiind, Tamer Mustafa i-a ameninţat pe cei cinci cu un cuţit, iar când Cosmin Niţă a încercat să aplaneze conflictul, a fost lovit cu o scrumieră în cap de către Tanior. În acel moment, unul dintre tineri, Marian Bulgaru, de 31 de ani, a ieşit din bar şi apoi a revenit de la maşină cu un pistol cu gaze, cu care a tras de cinci focuri în aer, fără a răni vreo persoană. El i-a dat apoi cheile de la maşina sa, un BMW, lui Niţu, pentru a fugi de acolo.

În drumul lui spre Constanţa, Cosmin Niţu a fost implicat în accidentul din comuna 23 August, în urma căruia şi-a pierdut viaţa. El a depăşit neregulamentar, trecând peste linia dublă continuă, şi s-a acroşat cu un Matiz care circula în acelaşi sens şi care a încercat să vireze la stînga, spre o stradă secundară. În urma impactului, din cauza vitezei excesive, BMW-ul a derapat, lovindu-se de un stâlp de iluminat stradal din beton, aflat pe partea stângă a drumului.

Cosmin Niţă a murit pe loc, iar şoferul Matizului a ajuns în stare gravă la spital.

Pentru scoaterea celor doi din maşini a fost necesară intervenţia echipajului de descarcerare.

În urma evenimentului, un cartier al comunei 23 August a rămas, timp de mai multe ore, fără curent electric, iar traficul pe DN 39 Constanţa - Mangalia a fost îngreunat timp de aproximativ două ore.

Poliţiştii spun că Niţă nu fusese urmărit în trafic de nicio altă maşină. În torpedoul maşinii, anchetatorii au găsit patru cartuşe şi un spray lacrimogen.

Potrivit anchetatorior, Marian Bulgaru este cercetat în stare de reţinere pentru nerespectarea regimului armelor si muniţiilor, ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere. De asemenea, celelalte persoane implicate în scandal sunt cercetate în stare de libertate pentru ultraj contra bunelor moravuri şi distrugere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici