Constănţeanul care şi-a injectat fiica cu o substanţă necunoscută, condamnat la 16 ani de închisoare

Bărbatul din comuna constănţeană Săcele care şi-a ucis fiica injectând-o cu o substanţă necunoscută, a fost condamnat definitiv la 16 ani de închisoare, de către magistraţii Curţii de Apel Constanţa.

2314 afișări
Imaginea articolului Constănţeanul care şi-a injectat fiica cu o substanţă necunoscută, condamnat la 16 ani de închisoare

Constănţeanul care şi-a injectat fiica cu o substanţă necunoscută, condamnat la 16 ani de închisoare

Bărbatul de 47 de ani din comuna constănţeană Săcele, care în luna ianuarie şi-a injectat fiica cu o substanţă necunoscută, iar fata de 14 ani a murit, a fost condamnat la 16 ani de închisoare, printr-o decizie definitivă a magistraţilor Curţii de Apel Constanţa.

Pentru fapta sa, bărbatul a fost condamnat în luna iulie de Tribunalul Constanţa, ca primă instanţă.

„Condamnă pe inculpatul Bighiu Costel la pedeapsa închisorii de 16 (şaisprezece) ani pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.", se arată în încheierea de şedinţă a Tribunalului Constanţa.

Bărbatul a contestat decizia magistraţilor, dar apelul său a fost respins miercuri, ca nefondat, de Curea de Apel Constanţa.

Poliţiştii şi procurorii din Constanţa au început o anchetă în luna ianuarie, după ce o fată de 14 ani a murit.

Fata fusese ucisă de tatăl ei, care a injectat-o cu o seringă, cu o substanţă necunoscută.

Mai apoi, bărbatul a încercat să se sinucidă în acelaşi fel, însă a ajuns în stare gravă la spital.

Taguri:
bărbat,
condamnare,
omor

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici