Constantin Stoica, înlocuit din funcţia de purtător de cuvânt al Patriarhiei de Vasile Bănescu de la Trinitas

Constantin Stoica, purtător de cuvânt al Patriarhiei Române de peste 15 ani, a fost înlocuit cu Vasile Bănescu, directorul Departamentului "Credinţă şi Cultură" de la Trinitas TV, potrivit organizaţiei religioase.

5378 afișări
Imaginea articolului Constantin Stoica, înlocuit din funcţia de purtător de cuvânt al Patriarhiei de Vasile Bănescu de la Trinitas

Constantin Stoica, înlocuit din funcţia de purtător de cuvânt al Patriarhiei de Vasile Bănescu de la Trinitas (Imagine: Laszlo Mihaly/Mediafax Foto)

"Din ziua de 16 noiembrie 2015, echipei de la Biroul de presă al Patriarhiei Române i s-a alăturat domnul consilier patriarhal Vasile Bănescu, realizator de emisiuni la Trinitas TV, care va prelua responsabilitatea de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române. Părintele consilier patriarhal Constantin Stoica şi părintele consilier patriarhal Ciprian Apetrei îşi desfăşoară în continuare activitatea la Biroul de presă al Patriarhiei Române împreună cu părintele inspector eparhial Bogdan Teleanu", se spune în comunicatul Patriarhiei Române.

Contactat de MEDIAFAX, părintele Constantin Stoica a spus că este vorba despre o nouă strategie de comunicare.

"Este vorba despre o nouă strategie de comunicare, de întărirea echipei de comunicatori. Vasile Bănescu va prelea responsabilitatea de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române. El este mirean", a precizat părintele Constantin Stoica, care a deţinut funcţia de purtător de cuvânt al Patriarhiei Române timp de peste 15 ani.

Vasile Bănescu ocupa funcţiile de consilier patriarhal, director al Departamentului "Credinţă şi Cultură" de la Trinitas TV şi realizator al emisiunii "Credinţă şi cultură azi".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici