Copil de 13 ani din Bucureşti, aflat pe un moped, atacat de şase câini comunitari, în Teleorman

Un copil de 13 ani din Bucureşti, aflat pe un moped, a fost atacat, marţi, într-o comună din Teleorman, de 6 câini comunitari.

1075 afișări
Imaginea articolului Copil de 13 ani din Bucureşti, aflat pe un moped, atacat de şase câini comunitari, în Teleorman

Copil de 13 ani din Bucureşti, aflat pe un moped, atacat de şase câini comunitari, în Teleorman

Un copil de 13 ani din Bucureşti, aflat în vizită la bunici, în comuna Conţeşti, judeţul Teleorman, în timp ce se deplasa pe un moped, a fost atacat de 6 câini comunitari, ulterior acesta reuşind să se refugieze în curtea unei persoane.

În urma evenimentului, copilul a fost rănit, fiind transportat de tatăl său la spital.

„Tatăl minorului, în timp ce se deplasa în municipiul Alexandria cu autoturismul având semnalele de avarii în funcţiune şi cu viteză, a fost oprit de un echipaj de poliţie din cadrul Poliţiei municipiului Alexandria. În urma discuţiilor purtate cu tatăl minorului şi evaluând situaţia de pericol în care se afla minorul, au asigurat deplasarea în condiţii de siguranţă la unitatea medicală. Ulterior, minorul a fost transferat la o unitate medicală din municipiul Bucureşti pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a informat Poliţia Teleorman.

A fost întocmit dosar penal pentru neluarea de către proprietarul sau deţinătorul temporar al acestuia, a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune soluţie legală prin Parchetul competent.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici