Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD, după ce ar fi fost muşcat de un şarpe

Un copil de cinci ani a fost preluat, duminică, din satul Şinteu, judeţul Bihor, de un elicopter SMURD care l-a transportat la spital, după ce ar fi fost muşcat de un şarpe. Potrivit medicilor, starea de sănătate a copilului este bună, transmite corespondentul MEDIAFAX.

3790 afișări
Imaginea articolului Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD, după ce ar fi fost muşcat de un şarpe

Copil de cinci ani, preluat cu elicopterul SMURD, după ce ar fi fost muşcat de un şarpe

Purtătorul de cuvânt al ISU Bihor, Camelia Roşca, a declarat, duminică, pentru corespondentul MEDIAFAX că la faţa locului au fost mobilizate două echipaje de prim ajutor medical.

„S-a primit un apel potrivit căruia un copil de cinci ani a fost muşcat de un şarpe în localitatea Şinteu, iar la faţa locului au fost mobilizate două echipaje de prim ajutor din cadrul staţiei de pompieri Aleşd şi elicopterul SMURD. Copilul a fot asistat medical şi transportat cu elicopterul la Spitalul Judeţean la Oradea”, a spus Roşca.

Medicul şef al UPU – SMURD Bihor, Hadrian Borcea, a declarat, la rândul său, că starea de sănătate a copilului este bună, acesta urmând să mai rămână internat sub supraveghere medicală.

„Nu este sigur că a fost vorba despre o muşcătură de şarpe. A fost tratat ca atare, dar în afară de o mică reacţie locală, nu a prezentat altceva. I s-a administrat ser antivenin pentru siguranţă”, a spus Borcea.

Taguri:
copil,
muşcat,
şarpe

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici