Copil din Braşov, căutat de pompieri după ce a căzut într-un pârâu pe care îl traversa cu căruţa

Un copil din Făgăraş, judeţul Braşov, este căutat, vineri seara, de echipaje ale pompierilor, după ce tatăl său a anunţat că ar fi căzut într-un pârâu din Făgăraş, în timp ce traversau apa cu căruţa, transmite corespondentul MEDIAFAX.

645 afișări
Imaginea articolului Copil din Braşov, căutat de pompieri după ce a căzut într-un pârâu pe care îl traversa cu căruţa

Copil din Braşov, căutat de pompieri după ce a căzut într-un pârâu pe care îl traversa cu căruţa

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Braşov, Luiza Dănilă, copilul a căzut în pârâul din Făgăraş după ce acesta, fiind însoţit de o rudă, a încercat să traverseze cu căruţa, vineri, un pârâu umflat de ploi.

"Colegii de la Făgăraş intervin pentru căutarea şi salvarea unui minor căzut într-un pârâu din Făgăraş, în zona fostului combinat. Minorul se afla într-un atelaj cu un adult, încercau să traverseze pârâul, care avea nivelul crescut din cauza ploilor. Din nefericire, acesta a căzut. Au început căutarile în avalul zonei în care acesta a căzut", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Luiza Dănilă, purtătorul de cuvânt al ISU Braşov.

Poliţiştii susţin că în căruţă se aflaupatur copii şi tatăl lor.

"În Făgăraş un copil în vârstă de 5 ani a fost luat de ape. Împreună cu tatăl său şi 3 fraţi au încercat să treacă râul Berivoi cu o căruţă tractată de cal.Văzând că apa este adâncă şi prezintă un curs rapid, tatăl a încercat să întoarcă atelajul hipo, moment în care s-a răsturnat. Toate persoanele au reuşit să ajungă la mal, mai puţin minorul care a fost luat de apă", a precizat, pentru MEDIAFAX, Ionuţ Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Braşov.

Mai multe echipe de pomiţişti şi salvatori intervin pentru a căuta copilul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici