Covor de scoici şi melci pe plajele litoralului românesc, după furtuna de joi

Furtuna care a lovit joi litoralul românesc a lăsat în urmă straturi de scoici şi melci adunate pe nisip, iar apa este poluată. „A început să se simtă un uşor iz cadaveric!”, spun cei de la Asociaţia Pro Consumatori.

972 afișări
Imaginea articolului Covor de scoici şi melci pe plajele litoralului românesc, după furtuna de joi

Covor de scoici şi melci pe plajele litoralului românesc, după furtuna de joi

„După furtuna şi ploaia de ieri, plajele de pe litoralul românesc arată ca în imaginile de mai jos! Nici urmă de utilaje care să înlăture straturile de scoici şi melci, nici nu credem că se va întâmpla vreo minune. A început să se simtă un uşor iz cadaveric!”, atrag atenţia reprezentanţii Asociaţiei Pro Consumatori.

Conform acestora, fiecare operator de plajă are obligaţia legală să menţină curăţenia în zona sectorului de plajă administrat, inclusiv în zona de îmbăiere.

Totodată, Administraţia Naţională Apele Române are obligaţia să preia resturile de scoici şi melci: „Aşa că, ocoliţi litoralul românesc în acest weekend”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici