Cozi de maşini pe cinci kilometri, la ieşirea din ţară prin vama arădeană Nădlac (Video)

Aglomeraţia din punctul arădean de trecere a frontierei Nădlac a atins cote maxime, sâmbătă la amiază, când mii de maşini aşteptau să treacă graniţa, coada fiind de aproximativ cinci kilometri, în pofida faptului că s-au deschis şase artere de control.

35 afișări
Imaginea articolului Cozi de maşini pe cinci kilometri, la ieşirea din ţară prin vama arădeană Nădlac (Video)

Cozi de maşini pe cinci kilometri, la ieşirea din ţară prin vama arădeană Nădlac

Poliţiştii de frontieră arădeni spun că au înregistrat un vârf de trafic în ultimele 24 de ore, la Nădlac, pe unde au ieşit din ţară peste 40.000 de persoane, majoritatea români care merg la muncă în străinătate după petrecerea vacanţei în ţară. Prin celelalte două puncte de trecere pentru autoturisme, Turnu şi Vărşand, au trecut doar 7.000 de persoane.

"Un val de turişti a fost înregistrat la orele amiezii (sâmbătă - n.r.), când cozile de autoturisme au ajuns la aproape cinci kilometri pe teritoriul României. Se lucrează la capacitate maximă, pe şase artere de control, însă fluxul de turişti este foarte mare şi se va menţine, probabil, şi duminică", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Mihaela Leş, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Arad.

Unii turişti aflaţi în Nădlac au declarat că au aşteptat patru ore să ajungă la punctul de control al documentelor.

Autorităţile de frontieră recomandă, în continuare, celor care pleacă din ţară să folosească şi punctele de trecere Turnu şi Vărşand, care nu sunt aglomerate, în condiţiile în care la Nădlac traficul este de cinci ori mai mare decât în zilele obişnuite.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici