Creşte bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului de la Matei Balş

  • Bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului de la Matei Balş creşte la 6.
  • A mai murit un bărbat în vârstă de 70 de ani.
  • Iniţial, s-a comunicat că victima este o femeie în vârstă de 58 de ani.
1028 afișări
Imaginea articolului Creşte bilanţul persoanelor decedate în urma incendiului de la Matei Balş

Ministerul Sănătăţii a fost anunţat sâmbătă despre un nou deces înregistrat în rândul pacienţilor care au fost transferaţi de la Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş" după incendiu.

A şasea victimă a incendiului de la Insititutul Matei Balş este un bărbat de 70 ani, dependent de CPAP, fără leziuni cauzate de incendiu, intubat.
 
Iniţial, s-a comunicat că victima este o femeie în vârstă de 58 de ani internată în Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti care se află, de fapt, în stare gravă. Pacienta e intubată, cu o pneumonie COVID-19 severă, inhalare de fum şi cu arsură de 2% din suprafaţa corporală.

Bilanţul victimelor se ridică la şase.

CITEŞTE AICI: Incendiul de la Spitalul Matei Balş: Filmul evenimentelor, la o zi după tragedia în care şi-au pierdut viaţa 6 persoane. Starea pacienţilor transferaţi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici