Creşte numărul morţilor după incendiul de la Institutul Matei Balş

  • Încă o persoană a murit, luni, în urma incendiului de la Institutul Naţional „Matei Balş” din Capitală.
  • Bilanţul creşte la 8 persoane decedate.
  • Este vorba de un bărbat de 87 de ani.
1826 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul morţilor după incendiul de la Institutul Matei Balş

Ministerul Sănătăţii a transmis, luni, că a primit de la conducerea Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, confirmarea unui nou deces în rândul pacienţilor care primesc asistenţă medicală în cadrul acestei instituţii.

„Pacientul este un bărbat în vârstă de 87 ani, care a fost internat în pavilionul V al unităţii sanitare, la un etaj superior. Acesta a fost diagnosticat cu o formă severă de infecţie cu SARS Cov-2 şi prezenta multiple comorbidităţi”, anunţă MS.

Finalizarea anchetei medico-legale poate stabili cauzele decesului pacientului, adică dacă are legătură de cauzalitate cu incendiul de vineri.

CITEŞTE AICI: Tragedia de la Matei Balş aminteşte de cazul de la Piatra Neamţ. Ce spune Florin Cîţu despre ancheta desfăşurată în urma incendiului

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici