Creşte pe străzi numărul patrulelor mixte formate din poliţişti şi jandarmi

Ministrul interimar al Internelor, Mihai Fifor, a anunţat, luni, că a cerut Poliţiei şi Jandarmeriei creşterea în teren a numărului patrulelor mixte formate din poliţişti şi jandarmi, precum şi o analiză prefecţilor şi şefilor de inspectorate, în pregătirea anului şcolar.

3110 afișări
Imaginea articolului Creşte pe străzi numărul patrulelor mixte formate din poliţişti şi jandarmi

Creşte pe străzi numărul patrulelor mixte formate din poliţişti şi jandarmi

"Am solicitat Poliţiei şi Jandarmeriei creşterea în teren a numărului patrulelor mixte astfel încât să creştem gradul de siguranţă al cetăţeanului. În plus, în pregătirea anului şcolar, am cerut prefecţilor şi şefilor de inspectorate o analiză imediată referitoare la siguranţa în şcoli, dar şi prezentarea unui plan de măsuri pentru asigurarea unui climat de siguranţă în zona adiacentă unităţilor de învăţământ", a declarat Mihai Fifor, la sediul MAI.

Ultima oară când s-a pus problema trimiterii în teren a patrulelor mixte formate din poliţişti şi jandarmi a fost în mai anul trecut, după cazul tâlhăriilor de zona localităţii Sineşti, pe E85, însă ministrul de la acea vreme carmen Dan nu a mai implementat această măsură.

 

Taguri:
patrule,
stradă,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici