Crimă dublă la Satu Mare: Tată şi fiu, găsiţi morţi în apartament. Suspectul a fost prins

Suspectul în cazul dublei crime de la Satu Mare a fost prins şi este audiat la această oră. Cele două victime au fost găsite cu gâtul tăiat, tânărul omorât fiind imobilizat la pat din cauza unui handicap.

4006 afișări
Imaginea articolului Crimă dublă la Satu Mare: Tată şi fiu, găsiţi morţi în apartament. Suspectul a fost prins

Crimă dublă la Satu Mare: Tată şi fiu, găsiţi morţi în apartament. Trupurile au urme de violenţă

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, Marius Iancu, a declarat, miercuri, corespondentului MEDIAFAX, că persoana bănuită că a comis dubla crimă este audiată de anchetatori.

„Cele două persoane, tată şi fiu, găsite decedate în Satu Mare au fost omorâte cu lovituri de cuţit fiind vorba despre un omor calificat. Fiul era încadrat într-un grad de handicap locomotor. Persoana suspectată de comiterea crimelor a fost prinsă şi este audiată”, a spus Iancu.

Surse judiciare au declarat corespondentului MEDIAFAX că cele două victime au fost găsite cu gâtul tăiat.

Marţi seara, doi bărbaţi, de 74 de ani, respectiv 39 de ani, tată şi fiu, au fost găsiţi morţi într-un apartament din Satu Mare, prezentând urme de violenţă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici