Criminalul din Berceni a recunoscut fapta. Avocat: Minte şi încearcă să scape cu pedeapsă mai mică

Marcel Şerbuc, bărbatul care a ucis-o pe fetiţa de 11 ani şi a ascuns cadavrul în canapea, apoi a fugit din ţară, a recunoscut crima şi a povestit ziua fatidică. Avocatul Adrian Cuculis este de părere că Şerbuc minte şi încearcă să scape cu pedeapsă redusă, de lovituri cauzatoare de moarte.

662 afișări
Imaginea articolului Criminalul din Berceni a recunoscut fapta. Avocat: Minte şi încearcă să scape cu pedeapsă mai mică

Criminalul din Berceni a recunoscut fapta. Avocat: Minte şi încearcă să scape cu pedeapsă mai mică

Marcel Şerbuc a recunoscut crima, joi, când a fost audiat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

„A detaliat că fata (Ana Maria) l-a lovit, iar acesta a ripostat, a lovit-o peste faţă, apoi s-a dezechilibrat şi s-a lovit de cadă. Din lovitura suferită, aceasta a început să sângereze (...), iar el s-a „speriat”, a luat un şiret şi a stragulat-o. A curăţat casa, apoi a pus cadavrul în saci şi l-a pus sub pat”, povesteşte avocatul Adrian Cuculis.

Potrivit avocatului, Şerbuc a mai spus că după comiterea faptei, el a luat bijuteriile fetei şi le-a amanentat.

„În opinia mea, Marcel Şerbuc minte şi încearcă să scape cu lovituri cauzatoare de moarte, şi nu omor. Audierea este în desfăşurare”, mai spune Cuculis.

O escortă din cadrul Poliţiei Române l-a preluat, marţi, din Olanda, pe Marcel Şerbuc, în vârstă de 37 de ani, din judeţul Suceava, care era urmărit internaţional, după ce a fost arestat preventiv pentru omor.

Tribunalul Amsterdam, în baza unui mandat european de arestare, a dispus, în 16 august, predarea inculpatului Şerbuc Ilie Marcel, acuzat de uciderea unei minore de 12 ani, autorităţilor competente din România. Decizia instanţei din Olanda este definitivă.

Trupul unei fete de 12 ani a fost găsit, în luna iunie, într-un sac, ascuns în lada unei canapele într-un apartament din Berceni.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici