Criminalul din Oneşti. Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime, şi-a revenit şi va fi transportat direct în arestul Poliţiei

Bărbatul cercetat pentru uciderea celor doi muncitori din Oneşti va fi externat luni din Spitalul Judeţean de Urgenţă Bacău şi va fi transferat în Arestul Poliţiei.

1316 afișări
Imaginea articolului Criminalul din Oneşti. Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime, şi-a revenit şi va fi transportat direct în arestul Poliţiei

Criminalul din Oneşti. Gheorghe Moroşan, autorul dublei crime, şi-a revenit şi va fi transportat direct în arestul Poliţiei

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă Bacău, bărbatul este vindecat, va fi externat şi transferat în arestul Poliţiei.

„El a fost transferat la unitatea noastră la începutul lunii martie şi a fost internat pe secţia chirurgie. Iniţial a stat câteva zile pe ATI după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, iar după ce şi-a revenit a fost transferat pe secţie într-o rezervă”, au transmis luni reprezentanţii spitalului.

Doi muncitori care renovau un apartament în Oneşti, judeţul Bacău, au fost omorâţi de Gheorghe Moroşan, fostul proprietar, în vârstă de 68 de ani, supărat că fusese evacuat. Poliţia a deschis focul pentru a intra în apartamentul unde agresorul a ţinut cei doi muncitori ostatici, după ce negocierile dintre agresor şi forţele de ordine au eşuat.

Acesta i-a înjunghiat pe cei doi muncitori, unul dintre ei murind pe loc şi altul la spitalul din Oneşti.

Poliţiştii au intervenit în forţă şi au tras mai multe focuri de armă, iar agresorul a ajuns şi el la spital cu multiple plăgi împuşcate în mâini, picioare, abdomen.

La începutul lunii martie, Tribunalul Bacău a decis arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
crimă,
oneşti,
externat

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici