Criterii esenţiale în alegerea unei maşini. Sistemele de siguranţă sunt cele mai importante

  • Înainte de cumpărarea unei maşini, atenţia trebuie să fie asupra sistemelor de siguranţă şi asistenţă.
  • De asemenea, şi la siguranţa maşinii, dar şi la garanţie.
  • Cumpărătorul trebuie să se asigure că maşina are senzori de parcare şi de collision assist.
153 afișări
Imaginea articolului Criterii esenţiale în alegerea unei maşini. Sistemele de siguranţă sunt cele mai importante

Criterii esenţiale în alegerea unei maşini. Sistemele de siguranţă sunt cele mai importante

Cei care vor să îşi cumpere o maşină trebuie să fie atenţi la multe aspecte. Mihai Strugaru este consilier de vânzări auto spune că în primul rând cumpărătorul trebuie să fie atent la ce sisteme de asistenţă oferă maşina. De asemenea, mai trebuie să ţină seamă de siguranţă.

„Aici la asistenţă vorbim de senzor de parcare faţă spate, cameră pentru mersul în marşalier. Când vorbim de siguranţă, trebuie să includem neapărat sistemele de collision assist, adică atunci când maşina frânează singură ca să evite un impact. La fel, avem sistemul de sistemul de păstrare al benzii de rulare, cu intervenţie sau fără”, a spus Mihai Strungaru, consilier vânzări Colina Motors.

Valentin a venit la showroom pentru a testa o nouă maşină. El pune cel mai mult preţ pe siguranţă, confort şi consum.

„Pentru mine este foarte importantă siguranţa, iar din acest punct de vedere, vreau ca siguranţa să fie pe primul loc. Pe locul doi vreau confort, iar în al treilea rând, pentru că sunt o fire destul de sportivă şi spontană, mai ales în condus, mă mai interesează consumul”, a declarat Valentin, client.

CIFRE PIAŢA AUTO RO:

DACIA ROMÂNIA: afaceri de 5,2 mld. euro în 2019

FORD ROMÂNIA: afaceri de 2,2 mld. euro în 2019

MERCEDES-BENZ ROMÂNIA: afaceri de peste 502 mil. euro în 2019

TOYOTA ROMÂNIA: afaceri de 340 mil. euro în 2019

TOP ZECE COMPANII DIN AUTO DIN ROMÂNIA

Automobile-Dacia, Renault Industrie Roumanie, Ford Romania, Continental Automotive Products, Michelin Romania, Autoliv Romania, Delphi Diesel Systems Romania, Delphi Packard Romania, Porsche Romania, Continental Automotive Systems

5 LUCRURI:

  • sisteme siguranţă
  • sisteme asistenţă
  • info – sync
  • confort
  • garanţie

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici