Criza de la Sibiu. Directorul Spitalului Judeţean Sibiu a demisionat, la cinci zile după ce i s-a cerut demisia

Directorul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, Liliana Coldea, a demisionat.

2027 afișări
Imaginea articolului Criza de la Sibiu. Directorul Spitalului Judeţean Sibiu a demisionat, la cinci zile după ce i s-a cerut demisia

Criza de la Sibiu. Directorul Spitalului Judeţean Sibiu a demisionat, la cinci zile după ce i s-a cerut demisia

„Astăzi, 18 noiembrie 2020, la ora 12:52, a fost înregistrată demisia cu nr.19002/18.11.2020 a doamnei dr. Coldea Liliana din funcţia de manager al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu, din motive personale, începând cu data de 19.11.2020. Imediat ce vom emite dispoziţia cu desemnarea unui manager interimar până la ocuparea postului prin concurs, o vom transmite presei”, au transmis reprezentanţii Consiliului Judeţean Sibiu.

Demisia directorului Liliana Coldea fusese cerută încă de vineri de vicepremierul Raluca Turcan, însă până acum nu a renunţat la funcţie.

Judeţul Sibiu are cea mai mare rată de infectare, din ţară, de 9 la mia de locuitori, iar oraşul Sibiu avea marţi o rată de 13,63.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
coldea,
demisie,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici