Crucea Roşie livrează mii de litri de apă şi sandwich-uri pe zi oamenilor aflaţi în carantină în Alba

Crucea Roşie şi Asociaţia Club Rotary vor livra persoanelor aflate în carantină în judeţul Alba mii de litri de apă îmbuteliată, sandwich-uri şi batoane de ciocolată, transmite corespondentul MEDIAFAX.

805 afișări
Imaginea articolului Crucea Roşie livrează mii de litri de apă şi sandwich-uri pe zi oamenilor aflaţi în carantină în Alba

Crucea Roşie livrează mii de litri de apă şi sandwich-uri pe zi persoanelor în carantină

Potrivit unui comunicat al SCJU Alba transmis, vineri, persoanele aflate în carantină vor primi şi pachete igienico sanitare.

”La nivelul judeţului Alba, Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) a obţinut sponsorizări din partea unor ONG uri pentru persoanele care urmează să fie carantinate şi se află în tranzit pe raza judeţului. Astfel, Crucea Roşie va distribui câteva mii de litri de apă îmbuteliată şi câte 50 sandwich-uri pe zi iar Asociaţia Club Rotary pun la dispoziţia acestora 250 sticle a câte 0,5 litri apă şi 250 batoane ciocolată zilnic timp de 7 zile. De asemenea, Crucea Roşie va distribui pachete igienico sanitare persoanelor aflate în carantină”, se arată în comunicat.

La nivelul judeţului Alba erau, vineri, în carantină 19 persoane.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici