CSM publică lista procurorilor candidaţi pentru posturi de execuţie în Secţia de anchetare a magistraţilor. Printre aceştia, un candidat de la DNA

Şase procurori întrunesc condiţiile legale de participare la concursul pentru ocuparea unui post de execuţie în cadrul Secţiei de anchetare a magistraţilor, anunţă CSM. Dintre aceştia, unul este de la DNA şi altul de la Parchetul General.

573 afișări
Imaginea articolului CSM publică lista procurorilor candidaţi pentru posturi de execuţie în Secţia de anchetare a magistraţilor. Printre aceştia, un candidat de la DNA

CSM publică lista procurorilor candidaţi pentru posturi de execuţie în Secţia Specială. Unul, din DNA

Consiliul Superior al Magistraturii a publicat lista procurorilor care întrunesc condiţiile legale pentru a participa la concursul pentru ocuparea unei funcţii de execuţie în cadrul Secţiei de anchetare a magistraţilor, condusă de Gheorghe Stan.

Aceştia sunt: Codruţa Simona Chindea (de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Braşov), Ciocoiu Silviu-Vasile (de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa), Aurelia Enache (de la DNA), Adina Petrescu (de la Parchetul General), Nicolae Adelin Mihăilă (Parchetul de pe lângă Tribunalul Buzău) şi Lucian Sorin Stănescu (de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava).

Concursul, care se derulează până în data de 26 iunie, prevedea ocuparea a 9 posturi de procuror cu funcţie de execuţie, însă doar 6 sunt înscrişi în cursă.

Interviurile au loc în perioada 21-26 iunie.

Secţia de anchetare a infracţiunilor din justiţie din cadrul Parchetului General a devenit operaţională în 23 octombrie 2018.

La această secţie lucrează şi Adina Florea, propunerea ministrului Justiţiei pentru şefia DNA (respinsă de Iohannis de mai multe ori pentru funcţie), în calitate de adjunct. Şeful secţiei este Gheorghe Stan, fostul adjunct al Inspecţiei Judiciare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici