Cu ce vor agenţiile să contracareze oferta pentru cel mai ieftin Revelion, cel de "acasă"?

Tentaţia petrecerii unui Revelion acasă este una care ne dă târcoalele zilele acestea. Nu prea mai avem bani sau suntem atenţi la fiecare 10 lei ieşiţi din buzunar şi e absolut normal să ne gândim să cheltuim cât mai puţin. Dar cât de scump ar fi totuşi să nu petrecem sfârşitul dintre ani la domiciliu? Şi care este contraoferta pe care ne-o fac agenţiile de turism locale?

18 afișări
Imaginea articolului Cu ce vor agenţiile să contracareze oferta pentru cel mai ieftin Revelion, cel de "acasă"?

Cu ce vor agenţiile să contracareze oferta pentru cel mai ieftin Revelion, cel de "acasă"? (Luiza Puiu/Mediafax Foto)

Din păcate, la cum se arată acum oferta agenţiilor este destul de bogată, dar preţurile sunt încă foarte mari. Fără să scoateţi din buzunar minimum 150 de euro de persoană nu scăpaţi şi asta dacă mergeţi pe una dintre variantele clasice: la noi în ţară, la munte şi un sejur scurt cu maximum trei nopţi de cazare în condiţii de confort medii spre joase.

Partea şi mai bună, care ar trebui să vă înveselească măcar puţin, este că acum beneficiaţi de reduceri pentru că este încă sezon deschis la early booking!

Citeşte mai multe despre ofertele pentru Revelion pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici