Culmea pericolului. Viteza cu care a fost prinsă conducând o femeie de 28 de ani pe şoselele din Buzău

  • O femeie de 28 de ani a fost prinsă conducând pe un drum naţional din Buzău cu 140 de kilometri la oră.
886 afișări
Imaginea articolului Culmea pericolului. Viteza cu care a fost prinsă conducând o femeie de 28 de ani pe şoselele din Buzău

Culmea pericolului. Viteza cu care a fost prinsă conducând o femeie de 28 de ani pe şoselele din Buzău

Poliţiştii din Buzău au verificat peste 160 de autovehicule destinate transportului public de persoane, dintre care 104 de mijloace de transport public în comun.

Prin urmare, au dat 327 de amenzi, din care 323 pentru nepurtarea măştii de protecţie sau nerespectarea distanţării. Valoarea totală a amenzilor a fost de peste 32.000 de lei.

De asemenea, poliţiştii rutieri din Buzău au dat în trafic 153 sancţiuni contravenţionale şi au reţinut 27 permise.

Aparatele radar au înregistrat, în ultimele 24 de ore, 45 de autovehicule ce se deplasau cu viteze mai mari decât limitele maxime admise, iar şase şoferi au rămas fără permis pentru următoarele 90 de zile.

Cu cea mai mare viteză în localitate – 140 km/h – a fost înregistrat autovehiculul unei femei de 28 de ani din Brăila, ce rula pe DN2E85, în localitatea Mihăileşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici