Cultură de canabis în judeţul Mureş. Şapte persoane reţinute în urma unor percheziţii - FOTO

Şapte persoane au fost ridicate, joi, în urma unor percheziţii care au avut loc în judeţul Mureş şi care au vizat o reţea de cultivatori şi comercianţi de canabis, acestea fiind duse la Oradea pentru a fi audiate, au declarat corespondentului MEDIAFAX surse judiciare.

372 afișări
Imaginea articolului Cultură de canabis în judeţul Mureş. Şapte persoane reţinute în urma unor percheziţii - FOTO

Cultură de canabis în judeţul Mureş. Şapte persoane reţinute în urma unor percheziţii (Imagine: DIICOT)

Potrivit surselor citate, începând de joi dimineaţă, de la ora 6.00, poliţiştii BCCO Oradea, coordonaţi de procurorii DIICOT- Serviciul Teritorial Oradea, au efectuat mai multe percheziţii în judeţul Mureş, care vizau o reţea de cultivatori şi comercianţi de canabis.

În timpul percheziţiilor au fost descoperite două plantaţii de canabis, iar şapte persoane găsite la faţa locului au fost ridicate de poliţiştii BCCO, acestea fiind transportate la Oradea pentru a fi audiate la sediul DIICOT pentru deţinere de droguri de risc.

Conform surselor citate, drogurile cultivate în Mureş erau comercializate în mai multe localităţi din ţară, printre care şi Oradea.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici