Unde se afla de fapt o tânără de 19 ani care şi-a minţit mama că a fost răpită de 3 bărbaţi

O fată din Piteşti a fugit la iubitul ei din Dolj şi, căutată de mamă, i-a spus acesteia că 3 bărbaţi mascaţi au răpit-o şi au dus-o în casa altuia. Fata încerca să ascundă relaţia pe care o avea cu un bărbat cunoscut pe Facebook.

3012 afișări
Imaginea articolului Unde se afla de fapt o tânără de 19 ani care şi-a minţit mama că a fost răpită de 3 bărbaţi

Unde se afla de fapt o tânără de 19 ani care şi-a minţit mama că a fost răpită de 3 bărbaţi, în Piteşti

Potrivit Poliţiei Argeş, în noaptea de vineri spre sâmbătă o femeie din Piteşti a sunat la 112 şi a sesizat că fiica ei de 19 ani a plecat după-amiaza de acasă şi nu s-a mai întors. Tânăra avea telefonul cu ea, dar nu a răspuns.

După ce a primit un mesaj de la unul dintre poliţişti, fata şi-a sunat mama şi i-a spus că a fost răpită din Piteşti de trei bărbaţi mascaţi, care au dus-o în Craiova. Fata a pretins că un alt bărbat i-a convins pe ,,răpitori” să o lase la locuinţa altuia, unde era când a sunat.

Poliţiştii din Dolj au găsit-o pe tânără în locuinţă, au dus-o la Poliţie, unde a recunoscut că nu e adevărat ce îi spusese mamei, dar nu voia să afle de relaţia pe care o are cu un bărbat doljean, pe care îl cunosuse pe o reţea de socializare.

Din verificări s-a stabilit că fata nu a fost victima vreunei infracţiuni, aceasta fiind predată familiei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici