Cum arată cea mai infectă cârciumă din ţară

Inspectorii de la Protecţia Consu­ma­torilor au găsit ieri, la kilometrul 84 pe DN1, una dintre cele mai infecte unităţi de cazare şi alimentaţie publică.

25 afișări
Imaginea articolului Cum arată cea mai infectă cârciumă din ţară

Cum arată cea mai infectă cârciumă din ţară (Imagine: www.gandul.info)

În zona de tranzit dintre bucătărie şi spaţiul destinat clienţilor era o gură de canal unde se devărsau dejecţiile, care era acoperită cu un capac de lemn. Luată la rost de inspectori, şefa unităţii a declarat că nu ştie ce e acolo, că nu ar fi de la unitatea pe care o conduce.

De altfel, femeia părea total desprinsă de civi­lizaţie şi de normele elementare de igienă, deoarece le-a prezentat inspectorilor zeci de sortimente de ali­mente pregătite şi păstrate în condiţii improprii ca şi cum ar fi fost ceva obişnuit.

Află ce au mai descoperit inspectorii de la Protecţia Consumatorului pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici