Cum au răspuns cetăţenii din satul în care s-a născut Patriarhul Daniel la îndemnul acestuia de a vota la Referendum

În satul în care s-a născut Patriarhul Daniel, Dobreşti, din judeţul Timiş, a fost înregistrată o prezenţă la vot de 106 la sută, până duminică, la ora 13.00, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2985 afișări
Imaginea articolului Cum au răspuns cetăţenii din satul în care s-a născut Patriarhul Daniel la îndemnul acestuia de a vota la Referendum

Cum au răspuns cetăţenii din satul în care s-a născut Patriarhul Daniel la chemarea făcută de liderul BOR pentru participarea la Referendum

Potrivit datelor făcute publice de Biroul Electoral Central, duminică, la ora 13.00, la secţia de votare deschisă în satul Dobreşti, din judeţul Timiş, care aparţine de comuna Bara, a fost înregistrată o prezenţă la urne de 106,06%.

În total, au fost înscrişi pe liste 33 de alegători cu drept de vot, fiind înregistraţi 35 de votanţi, dintre care 18 pe lista suplimentară.

În satul Dobreşti s-a născut şi Patriarhul Daniel, la data de 22 iulie 1951.

De asemenea, la secţia de votare din localitatea timişeană Lăpuşnic, prezenţa la urne a fost de 73,68%, duminică, la ora 13.00.

Prezenţa la vot în judeţul Timiş era de 10,96%, la ora 13.00. Locuitorii din judeţul Timiş pot vota în 597 de secţii, dintre care 207 au fost deschise în Timişoara.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici