Cum pot fi semnalate, la E-Distribuţie, deranjamentele provocate de viscol reţelelor electrice/ Numerele de call-center

În contextul condiţiilor meteo dificile, companiile E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea reamintesc clienţilor numerele de telefon la care pot semnala deranjamentele în alimentarea cu energie electrică.

397 afișări
Imaginea articolului Cum pot fi semnalate, la E-Distribuţie, deranjamentele provocate de viscol reţelelor electrice/ Numerele de call-center

Cum pot fi semnalate, la E-Distribuţie, deranjamentele provocate de viscol reţelelor electrice/ Numerele de call-center

Numerele de call-center sunt:
- pentru zonele deservite de E-Distribuţie Muntenia (Municipiul Bucureşti, judeţele Ilfov şi Giurgiu) - 0800.070.888 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din reţelele de telefonie din România) sau 021.9291
- pentru zonele deservite de E-Distribuţie Dobrogea (judeţele Ialomiţa, Călăraşi, Constanţa şi Tulcea) - 0800.070.555 (număr tip TelVerde, apelabil gratuit din reţelele de telefonie din România) sau prefixul judeţului+929.

„În perioada în care persistă condiţiile meteo severe, E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea vor amâna lucrările programate care presupun întreruperea alimentării cu energie electrică, pentru a nu cauza neplăceri clienţilor pe durata temperaturilor scăzute”, se menţionează într-un comunicat transmis luni de compania de electricitate.

Administraţia Naţională de Meteorologie a declarat cod galben de condiţii meteo dificile, cu precipitaţii şi polei care se depune mai ales pe conductori, arbori şi obiecte din apropierea solului, inclusiv pentru zonele aflate în aria de responsabilitate a societăţilor E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea. În aceste condiţii, „chiciura depusă pe liniile electrice şi pe elementele de reţea poate produce întreruperi ale alimentării cu energie electrică”, se precizează în comunicat.

Compania energetică mai menţionează că „în acest moment situaţia energetică în zonele deservite de E-Distribuţie Muntenia şi E-Distribuţie Dobrogea este normală, iar echipele E-Distribuţie intervin pentru remedierea deranjamentelor individuale sau colective şi rămân pregătite pentru intervenţii”.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici