Cum să economiseşti pe timp de criză

Economia la sânge e la fel de eficientă precum o cură drastică de slăbire, care se dovedeşte rapid atât de frustrantă, încât trebuie să te laşi de ea. Aşa că cel mai bine este să-ţi propui scopuri rezonabile şi să economiseşti încet, dar sigur, informează cotidianul Gândul.

13 afișări
Imaginea articolului Cum să economiseşti pe timp de criză

Cum să economiseşti pe timp de criză (Imagine: Catalina Filip/Mediafax Foto)

Restituie împrumuturile înainte de finalul perioadei de graţie.Cine are carduri de credit se poate folosi gratuit de banii băncii, dacă e chibzuit şi dă înapoi suma împrumutată înainte de expirarea perioadei de graţie, spune analistul financiar Dragoş Cabat.

Planifică încasările şi cheltuielile.Ca să rulezi banii de pe un card pe altul, trebuie să îţi planifici cu rigoare încasările şi plăţile.

Citeşte mai multe pe www.gandul.info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici