Cum să-ţi găseşti job în străinătate, legal si sigur!

În condiţiile în care şomajul este în creştere şi salariile devin din ce în ce mai mici, pentru mulţi români plecarea la muncă în străinătate a devenit singura modalitate de a duce un trai mai bun, potrivit www.incont.ro.

1225 afișări
Imaginea articolului Cum să-ţi găseşti job în străinătate, legal si sigur!

Cum să-ţi găseşti job în străinătate, legal si sigur! (Imagine: Liviu Maftei/Mediafax Foto)

Tocmai de aceea, orice ofertă de muncă şi orice promisiune pentru un job în străinătate sunt luate de bune, fără o verificare prealabilă şi fără siguranţa că acolo vor găsi condiţiile promise. Prin urmare, tot mai mulţi români sunt păcăliţi, fie de angajatorii străini cu care intră în contact, fie de firmele de intermediere la care apelează, pentru a le găsi un loc de muncă.

Citeşte mai multe despre cum să-ţi găseşti job în străinătate pe www.incont.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici