Cum se moare de urât în cartierele rezidenţiale. Singur-cuc pe şase etaje de bloc

Numai 35 de familii s-au mutat în cele 616 apartamente ale Doamna Ghica Plaza, potrivit consultantului de vânzări. Ultimilor locatari mutaţi la Asmita Gardens le cam ţiuie urechile a pustiu, din apartamentele lor de lux de unde se vede tot Bucureştiul. In City are o grădină ca-n basme, dar deocamdată nu e destulă lume care să se bucure de ea.

200 afișări
Imaginea articolului Cum se moare de urât în cartierele rezidenţiale. Singur-cuc pe şase etaje de bloc

Cum se moare de urât în cartierele rezidenţiale. Singur-cuc pe şase etaje de bloc (Imagine: Mediafax Foto)

N-am văzut picior de locatar cât timp Alina, consultantul de vânzări, ne-a făcut turul complexului rezidenţial Doamna Ghica Plaza. Pustiu în curte, pustiu pe holurile blocurilor. Pe balcoane, nici o urmă de viaţă - un ghiveci cu flori, o jucărie sau o rufă pusă la uscat, măcar. Nici o perdea la fereastră. Îţi ţiuie urechile. "Locatarii noştri sunt acum la serviciu, de aia nu-i vedeţi pe aici", explică Alina.

Aici, în cele 616 apartamente din nouă blocuri s-au mutat deja... 35 de familii. Asta, în două luni de zile, de când s-a dat verde la mutări. Blocurile au până la 24 de etaje, aşa că fericiţii locatari pot să şi spargă lemne în casă, că sunt cam singuri pe şase etaje.

Citeşte mai multe despre numărul locatarilor din complexurile rezidenţiale pe www.gandul.info.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici