Cum va fi vremea pentru weekend-ul 1-2 mai?

Administraţia Naţională de Meteorologie anunţă, pentru acest sfârşit de săptămână, vreme în general frumoasă în toată ţara cu temperaturi între 17 şi 28 de grade Celsius.

328 afișări
Imaginea articolului Cum va fi vremea pentru weekend-ul 1-2 mai?

Cum va fi vremea pentru weekend-ul 1-2 mai? (Imagine: Ştefan Ciocan/Mediafax Foto)

În Muntenia vremea va fi caldă, iar temperaturile se vor situa între 20 şi 23 de grade Celsius, în timp ce în Dobrogea vremea va fi în general frumoasă, iar temperaturile vor fi de 17-20 de grade Celsius.

În Oltenia şi Moldova vremea se anunţă a fi caldă, cu temperaturi între 21 şi 24 de grade Celsius, iar în Banat şi Crişana temperaturile anunţate sunt de 22-25 de grade Celsius.

Vreme caldă se anunţă şi în Transilvania, unde temperaturile vor fi de 19-23 de grade Celsius, şi în Maramureş, cu temperaturi de 20-22 de grade Celsius.

Vezi mai multe informaţii despre prognoza meteo pe www.mediafax.ro/vremea

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici