Cum va fi VREMEA vineri

Vineri, valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii octombrie în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în sudul ţării, unde pe arii restrânse, mai ales în Lunca Dunării, va mai ploua, informează Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM).

1617 afișări
Imaginea articolului Cum va fi VREMEA vineri

VREMEA va fi normală pentru această perioadă. PROGNOZA METEO pentru vineri

Spre seară şi noaptea înnorările vor cuprinde nordul, estul şi, parţial, centrul teritoriului, unde însă numai cu totul izolat se vor semnala ploi slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe litoral şi pe crestele înalte de munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiuni şi 16...17 grade, izolat, în est şi sud-est, iar cele minime se vor încadra între -1 şi 9 grade. În zonele joase, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru ultima decadă a lunii octombrie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în prima parte a zilei, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15...16 grade, iar cea minimă de 4...5 grade. Noaptea vor fi condiţii de ceaţă.

LA MUNTE

Cerul va fi variabil, cu înnorări spre seară şi noaptea, însă numai cu totul izolat în nordul Carpaţilor Orientali va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe creste. Valorile termice vor fi uşor mai ridicate faţă de cele din intervalul anterior.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici