Cum vei merge la plajă de la 1 iunie. Este posibil să faci cale întoarsă

4702 afișări
Imaginea articolului Cum vei merge la plajă de la 1 iunie. Este posibil să faci cale întoarsă

Cum vei merge la plajă de la 1 iunie. Este posibil să faci cale întoarsă

Dacă vrei să mergi la plajă, după 1 iunie, trebuie să ştii că trebuie să-ţi faci înainte rezervare online sau telefonică. Regula este valabilă pentru toate plajele concesionate de pe litoralul românesc.

Pe celelalte plaje este valabilă regula menţinerii distanţării de doi metri şi a igienei, pentru care sunt responsabile autorităţile locale, care vor delimita zonele.

Dar dacă limitele de capacitate stabilite sunt depăşite, şi distanţa fizică nu poate fi menţinută, administratorii plajelor au obligaţia de a restricţiona accesul publicului, ceea ce înseamnă că mulţi vor face cale întoarsă de la plajă.

Totodată, locurile la şezlonguri sunt limitate, date fiind limitele impuse de doi metri.

Distanţa de doi metri se menţine doar între şezlongurile care sunt utilizate de persoane din familii diferite şi, totodată, între turiştii care nu fac parte din aceeaşi familie, cât şi de către personalul angajat.

Echipamentul de plajă (de exemplu, scaune, şezlonguri, umbrele) trebuie folosit individual, fără ca aceste echipamente să fie partajate intre persoane care nu sunt membrii de familie cu acelaşi domiciliu.

Accesul la plajă se va realiza prin coridoare (culoare) unidirecţionale, iar servirea clienţilor se va face de către personalul angajat al plajei concesionate, fără deplasarea clienţilor la bar.

La plajă nu sunt premise activităţi sportive sau de agreement decât în spatii special amenajate cu acest scop, cu limitarea numărului de persoane care nu aparţin aceleiaşi familii.

De altfel, atunci când distanţarea nu este posibilă, trebuie să se prevadă utilizarea măştilor de protecţie sau să se adopte bariere fizice, cum ar fi panourile de plastic/plexiglas;

”Folosiţi masca de protecţie ori de câte ori nu se poate respecta distanţa fizică de minimum 2 m”, va fi un anunţ constant pe panourile de pe plajă. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici