Curajul nebunesc al unei tinere: învelită în steagul ucrainean, a traversat Piaţa Roşie din Moscova

ONG-ul Ovd-Info a dat vestea şi a publicat fotografia.

7007 afișări
Imaginea articolului Curajul nebunesc al unei tinere: învelită în steagul ucrainean, a traversat Piaţa Roşie din Moscova

O tânără activistă a fost oprită, ieri dimineaţă, în timp ce mergea prin Piaţa Roşie din Moscova, învelită fiind în steagul ucrainean.

ONG-ul pentru apărarea drepturilor deţinuţilor Ovd-Info a publicat o fotografie a femeii, făcută din spate de un trecător şi redată pe canalul său de Telegram.

Femeia, identificată drept Alena Kozhevnikova,a fost dusă la departamentul de poliţie din districtul Kitay Gorod, a informat Ovd-Info.

Un avocat de la Ovd-Info, Alan Kibizov, a cerut să se întâlnească cu persoana arestată.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
moscova,
ovd-info

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici