Cursuri suspendate la o şcoală din Galaţi după ce o centrală termică s-a defectat din cauza frigului

Cursurile au fost suspendate, miercuri, într-o şcoală din Galaţi, din cauza frigului, după ce s-a defectat centrala termică instalată recent. Conducerea şcolii a decis să-i trimită acasă pe cei aproximativ 200 de copii.

58 afișări
Imaginea articolului Cursuri suspendate la o şcoală din Galaţi după ce o centrală termică s-a defectat din cauza frigului

Cursuri suspendate la o şcoală din Galaţi după ce o centrală termică s-a defectat din cauza frigului

Aproximativ 200 de copii de la Şcoala gimnazială numărul 19 din Galaţi nu maim erg la cursuri, după ce s-a defectat centrala care încălzeşte clădirea.

„S-a stricat o piesă. Este vorba despre o centrală nou montată. Probabil azi, mâine (joi – n.r.) vine piesa centralei şi se va rezolva problema. Orele vor fi recuperate. Oricum, fiind în prag de vacanţă, activitatea nu a fost afectată foarte mult. Profesorii au decis să suspende cursurile în ultimele două zile. Dacă mai sunt urgenţe, precum corigenţele, cei de acolo încălzesc câteva spaţii cu echipamente electrice”, a declarat, la solicitarea MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt al IŞJ Galaţi, Oana Enache.

Consilierii locali ai partidelor din opoziţie dau vina pe Primăria Galaţi şi spun că şcolile nu au oameni specializaţi sau firme care să opereze sistemele de încălzire.

De asemenea, contractele de service şi garanţie nu pot fi onorate deoarece numeroase lucrări nu au fost recepţionate, în condiţiile în care firmele care au montat instalaţiile termice nu au primit banii de la Primăria Galaţi.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici