Cursurile se suspendă de vineri în şcolile în care se votează la alegerile parlamentare

Cursurile se suspendă, vineri, la ora 13.00, în toate şcolile unde vor fi secţii de votare pentru alegerile parlamentare din 30 noiembrie, iar orele vor fi recuperate ulterior dacă nu există alte soluţii, elevii având liber inclusiv în 1 decembrie, pentru Ziua Naţională a României.

61 afișări
Imaginea articolului Cursurile se suspendă de vineri în şcolile în care se votează la alegerile parlamentare

Cursurile se suspendă de vineri în şcolile în care se votează la alegerile parlamentare (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unei note a Ministerului Educaţiei, Cercetării şi Tineretului transmise către Inspectoratele Şcolare, în unităţile de învăţământ unde au loc alegeri, pregătirea pentru această acţiune începe vineri, la ora 13.00.

În cazul în care există posibilitatea ca orele din clasele afectate să se desfăşoare în alte spaţii, atunci procesul de învăţământ se va desfăşura normal. Dacă nu există spaţii disponibile, atunci orele vor fi recuperate la o dată stabilită de către profesorii respectivelor discipline.

Pentru cei aproximativ 18 milioane de cetăţeni cu drept de vot au fost înfiinţate 18.104 secţii de votare, dintre care 221 vor funcţiona în cele patru colegii de deputat şi două colegii de senator din străinătate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici