Curtea de Apel Suceava confirmă achitarea lui Csibi Istvan în procesul de corupţie

Curtea de Apel Suceava l-a achitat, luni, pe omul de afaceri harghitean Csibi Istvan în procesul de corupţie, magistraţii suceveni menţinând soluţia instanţei inferioare.

22 afișări
Imaginea articolului Curtea de Apel Suceava confirmă achitarea lui Csibi Istvan în procesul de corupţie

Curtea de Apel Suceava confirmă achitarea lui Csibi Istvan în procesul de corupţie

Potrivit avocatei acestuia, Lucia Furtună, Csibi Istvan a fost achitat de magistraţii Curţii de Apel Suceava, pentru infracţiunile de dare de mită şi constituirea unui grup infracţional organizat.

În 21 februarie Tribunalul Suceava a decis achitarea lui Csibi Istvan şi a altor şase inculpaţi în procesul în care omul de afaceri din Harghita, motivându-se că faptele pentru care au fost trimişi în judecată nu există.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici