Cutremur în zona seismică Vrancea

Un cutremur s-a produs duminică în zona seismică Vrancea. Acesta a avut magnitudinea 3,6, au anunţat reprezentanţii Institutului Naţional de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pământului (INCDFP).

4233 afișări
Imaginea articolului Cutremur în zona seismică Vrancea

Cutremur în zona seismică Vrancea

Potrivit INCDFP „la ora 11:53:10 (ora locală a României), în zona seismică Vrancea, Buzău, s-a produs un cutremur slab cu magnitudinea ml 3.6, la adâncimea de 122.7 km”.

Cutremurul s-a produs în apropierea următoarelor oraşe: 55km NV de Buzău, 59km SE de Sf. Gheorghe, 61km E de Braşov, 65km V de Focşani, 71km NE de Ploieşti, 99km NE de Târgovişte, a precizat INCDFP.

Nu au fost anunţate victime sau pagube în urma seismului.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici